Jarní výlet

Byl výlet a bylo ráno. Bylo nás 25 a nelitujem :) Fotky ukazují směr, kterým jsme se ubírali. Myreg a Kuba Klemsa můžou jen trpce litovat, co všechno si nechali ujít ... dobře jim tak ;)

Vyjeli jsme v 9:26 z hlavního nádraží směr Řevnice u Prahy. Seznámení proběhlo na stromě pojmenovaném podle prvního lezce - Jarda. Jména si spolu s bolestí všech končetin všichni zdárně zapamatovali. Následovala aktivita číslo dva, každý dostal malý úkol, který měl do hodiny splnit tak, aby se o něm pokud možno ostatní nedověděli. A úkoly to byly vskutku rozmanité: vyhrát nad pěti lidmi kámen, nůžky, papír; udělat Jardovi co nevypečenější naschvál; udělat Háni co nevypečenější naschvál (tak, aby to Franta viděl :)); zjistit, které holky jsou lechtivé; přeskočit s někým potok; zazpívat na celé lesy; vykonat binárního kamzíka v aspoň pěti lidech; zjistit, co je, nebo někoho naučit tučňáka; přimět Pavla Klavíka, aby deset minut nemluvil; přimět Pavla Klavíka, aby se schovával; sehnat co nejvíce drbů na orgy; nabízet cizí čokoládu; naučit se barvu očí všech opačných pohlaví; přimět někoho chodit pozpátku; svést nás z cesty; sto metrů s někým někoho přenést; zjistit, který z kluků je na kluky a další. Následovala nádherná obědová vyhlídka a pak už lomy Malá Amerika (s velmi otužilým koupáním), důl Politických vězňů a samotná kolosální Velká Amerika. Ve znamení pochodových písní jsme pak minuli Karlštejn, abychom si mohli dosprintovat posledních 300 metrů k za minutu jedoucímu vlaku. Výlet ti méně odvážní završili návštěvou čajovny a ti více odvážní návštěvou kanálu :)

Už teď plánujeme další akci. Mějte se krásně a brzy na viděnou :)
Za organizátory Franta, Jarda a Rasťo.


Kontakt

email info (zavináč) prase.cz
pošta Matematický korespondenční seminář
KAM MFF UK
Malostranské náměstí 25
118 00   Praha 1

Organizátoři

mff

Matematický korespondenční seminář je organizovaný studenty Matematicko-fyzikální fakulty UK pod záštitou Informatického ústavu UK a Oddělení propagace a mediální komunikace MFF UK.

Partneři

pix
Realizace projektu byla podpořena Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy